Kelemen Hunor: Vom da o şansă coaliţiei PSD-ALDE, prin voturile noastre, la învestirea Guvernului

29 Ianuarie 2018 / Ora: 15:21
Tag-uri:
Iti place acest articol?  
 

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat luni, în urma şedinţei grupurilor parlamentare, că formaţiunea sa a hotărât să acorde o şansă coaliţiei PSD-ALDE la votul pentru învestirea Guvernului.

"Am avut o discuţie în grupurile reunite. Am analizat, pe de o parte, programul de guvernare, pe de altă parte, situaţia politică şi eventualele alternative la coaliţia PSD-ALDE, cine ar guverna dacă nu ei, dacă are cineva vreo propunere din partea Opoziţiei, o propunere care poate fi luată în serios sau nu. Concluzia a fost că nu există o astfel de propunere. Aritmetic, PSD-ALDE are majoritate, au zece voturi peste numărul necesar pentru învesti Guvernul. Am văzut şi am analizat programul de guvernare. Sunt lucruri care deja de două ori au fost votate de către noi şi nu s-a schimbat nimic. Deci ar fi greu de argumentat de ce nu am vota şi a treia oară, cu toate că nu este un fapt obişnuit să schimbi Guvernul din şase în şase luni. Sunt lucruri şi care trebuie criticate, pot fi criticate, vor fi criticate. Şi vom da şi noi o şansă coaliţiei PSD-ALDE, prin voturile noastre, astăzi, la învestirea Guvernului", a precizat liderul UDMR.

 

Citeste mai mult pe agerpres.ro

STIRI SIMILARE >>

Dîncu: Premierul a spus că nu va merge la niciun partid
Comisia de educaţie din Senat a aprobat introducerea Bacalaureatului diferenţiat
Meleşcanu: Teoretic se poate mări numărul de secţii de vot. Pe legislaţia actuală nu e posibilă înfiinţarea de noi secţii
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Sesizarea lui Iohannis la Legea offshore, respinsa de comisii in Senat
Semnatarii scrisorii anti-Dragnea bat în retragere
Ședința CEX a PSD a fost convocată de urgență pentru vineri la ora 12:30
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2018-09-26 14:50:22','26337','54.158.52.166')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata