Cinci lucruri neştiute despre stripteuze

02 August 2011 / Ora: 16:01
Tag-uri:
Iti place acest articol?  
 

Clişeul despre stripteuze spune aşa: sunt nişte proaste, au nişte vieţi mizerabile şi au fost violate sau abuzate în copilărie. Este adevărat pentru multe dintre ele, dar la fel de adevărat este, şi bărbaţii ar trebui să ştie, şi că că una din patru are facultate, că le place ceea ce fac şi câştigă în câteva ore mai bine ca un profesor universitar.

Clișeul este combătut de datele adunate de cercetătorii de la Universitatea britanică din Leeds, citate de askmen.com, din care rezultă următoarele:

1. Stripteuzele sunt educate. Una din patru are facultate, iar 20 % dintre ele dansează la bară ca să-şi plătească studiile. Cele mai multe cu diplomă de facultate sunt absolvente de Arte, care nu şi-au găsit de lucru în domeniu şi decât să lucreze pe salariul minim într-un bar ca chelneriţe mai bine se dezbracă la bară.

2. 80% din munca lor înseamnă să vorbească cu clienţii. Cele mai bune în branşă şi cele care pleacă cu cei mai mulţi bani acasă nu sunt, contrar aşteptărilor, cele doar frumoase sau care dansează foarte bine, ci cele care ştiu să le vorbească dulce clienţilor.

3. Le place meseria pe care o fac. Unul dintre motivele pentru care le place ceea ce fac este faptul că au un program foarte flexibil, în care muncesc doar câteva ore, timpul rămas permiţându-le să se ocupe de altceva: şcoală, copii, etc.

4. Nu au fost forţate să danseze la bară. Ele singure au ales s-o facă, după ce s-au gândit bine la asta, pentru că banii sunt buni şi se câştigă uşor, iar timpul rămas liber le permite să facă orice altceva îşi doresc.

5. Fac mai mulţi bani decât ai crede. De fapt, o stripteuză câştigă la fel de bine ca un programator sau ca un profesor universitar, suma medie cu care pleacă în fiecare noapte acasă fiind de aproximativ 358 de dolari, iar venitul anual ridicându-se la 74.000 de dolari, muncind mult mai puţine ore decât aceştia.
STIRI SIMILARE >>

Presupusa sarcină a Carlei Bruni, motiv pentru un slogan publicitar
Oposumul saşiu a prezis Oscarul pentru Natalie Portman VIDEO
Cele mai lungi unghii din lume
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Bucurestiul devine un oras al luminilor
Ziua Internaţională a Femeii, marcată prin păpuşi Barbie pugiliste şi un flashmob al "sufragetelor"
Eroarea bancară a mileniului: Un belgian a primit 2.000 de miliarde de euro în cont
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-07-06 07:59:12','5647','3.236.126.69')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata