Modelul anorexic Isabelle Caro a murit la 28 de ani

30 Decembrie 2010 / Ora: 14:58
Tag-uri: anorexie, Isabelle Caro
Iti place acest articol?  
 

Isabelle Caro, frumoasa franţuzoaică pe care anorexia a făcut-o pereche cu creatura Gollum din fantasy-ul lui Tolkien, a intrat prima dată în comă la 24 de ani. Cântărea doar 25 de kilograme şi medicii nu au crezut că o să supravieţuiască, scrie Realitatea.net.

A trăit şi a vorbit lumii despre boala ei care i-a mutilat viaţa, şi ale cărei ravagii asupra trupului ei le-a expus într-un pictorial, parte a unei campanii împotriva anorexiei în industria modei plătite de "Flash & Partners" în 2007, în Italia, pentru promovarea liniei sale vestimentare "Nolita". "M-am ascuns de lume şi sub haine prea mult timp. Acum vreau să mă arăt fără frică, chiar dacă ştiu că trupul meu stârneşte repulsie. Vreau să scap de această boală pentru că iubesc viaţa şi bogăţiile universului şi vreau să arăt tinerilor cât de periculoasă poată fi anorexia". Un an mai târziu, în 2008, scotea şi o carte, "Fetiţa care n-a vrut să se îngraşe", în care dă vina pentru anorexia de care suferea de la 13 ani copilăria ei tulbure şi zbuciumată.

Isabelle Caro a murit de fapt pe 17 noiembrie, după ce s-a întors în Franţa de la Tokyo, unde avusese un job ca model, scrie dailymail.co.uk, dar presa a aflat de moartea ei mult mai târziu, de la profesorul ei de actorie, Daniele Dubreuil-Prevot: "Isabelle era demult bolnavă...".


STIRI SIMILARE >>

O parlamentară americană a fost împuşcată în cap
Scrutin parlamentar validat în Transnistria, unde au votat peste 40 la sută dintre alegători
SUA au testat arma viitorului, tunul electromagnetic
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Trump, criticat dur de aliații politici și mediatici după conferința cu Putin
Fost ministru de externe german: Trump vrea o „schimbare de regim” la Berlin
Reuniune de urgență la ONU, după masacrul petrecut ieri
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-07-06 08:12:39','1166','3.236.126.69')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata