Ross, primul robot-avocat din lume, creat de IBM, a fost angajat de un cabinet american

24 Mai 2016 / Ora: 12:33
Tag-uri:
Iti place acest articol?  
 

Ross, primul robot-avocat din lume, creat de IBM, specializat în procedura de faliment al întreprinderilor, a fost angajat de un cabinet american, transmite News.ro.

Prestigiosul cabinet de avocatură BakerHostetler, înfiinţat în 1916 şi care are peste 50 de jurişti, l-a angajat pe Ross, primul robot-avocat din lume. Această formă de inteligenţă artificială va lucra pentru cazurile de faliment al companiilor.

Ross a fost conceput pentru a citi şi a înţelege limbajul, ipotezele şi postulatele. Ross învaţă şi din propriile experienţe: cu cât oamenii interacţionează mai mult cu acest robot, cu atât el capătă o mai mare viteză de prelucrare a datelor şi îşi aprofundează cunoştinţele.

Clienţii cabinetului îi pot adresa întrebări în limba engleză, fără a folosi însă fraze complicate, ca şi cum ar discuta cu un coleg, iar Ross parcurge toată baza lui de date juridice, apoi formulează un răspuns, însoţit de trimiteri la legislaţia în vigoare, jurisprudenţă şi surse anexe, precizează site-ul Futurism.În plus, Ross supraveghează legislaţia în timp real şi îşi informează clienţii în legătură cu noile decizii judiciare care pot să apară şi să le influenţeze deciziile.

Ross nu va pleda la bară în sălile de tribunal, dar va uşura viaţa altor avocaţi.

 

Citeste mai mult pe digi24.ro

 

STIRI SIMILARE >>

Capsula spaţială Dragon a aterizat la ISS
Google şi-a modificat din nou algoritmul de căutare
Avionul făcut de chinezi care zboară folosind ulei de gătit
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

A murit fizicianul Stephen Hawking
Apa care se mănâncă
Observatorul Astronomic din Bucuresti se redeschide dupa doi ani
Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2018-12-12 22:23:57','24056','34.228.30.69')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata