Britanicii au creat hibrizi om-animal

11 Decembrie 2011 / Ora: 18:59
Tag-uri: hibrizi, om-animal
Iti place acest articol?  
 

Ştiri despre crearea, în Marea Britanie, a unor embrioni hibrid om-animal au făcut înconjurul lumii, provocând mare vâlvă.

155 de embrioni micşti, conţinând atât material genetic animal cât şi uman, au fost creaţi încă de la introducerea, în 2008, a Actului privind Fertilizarea Umană şi Embriologia.

Deşi subiectul stârneşte controverse în Marea Britanie, acest gen de experimente este permis.

Actul din 2008 privind Fertilizarea Umană şi Embrilogia a legalizat crearea unei varietăţi de hibrizi, inclusic a "umanobrizilor", care presupun implantarea unui nucleu uman într-o celulă de origine animală.

STIRI SIMILARE >>

Brevetarea distrugerii de embrioni umani, interzisă de CEJ
NASA a găsit locul unde s-a prăbușit satelitul american
Manuscrise bimilenare de la Marea Moartă au fost postate pe internet
STIRI IN ACEEASI CATEGORIE >>

Laserul de la Magurele a atins cea mai mare putere din lume
A murit fizicianul Stephen Hawking
Apa care se mănâncă
COMENTARII (10)

alina - 11 Decembrie 2011 / Ora: 22:10
e o prostie cu stiinta din ziua de azi ,eu cred ca ce a creat DUMNEZE pe pamint asa trebui sa ramina

Raspuns
UniculEu - 02 Octombrie 2012 / Ora: 22:08
Eu cred ca esti limitata din punct de vedere psihic si asta ar trebui sa se schimbe.Vezi ce relevanta are acum fraza ta?

dan - 12 Decembrie 2011 / Ora: 12:37
Cine isi permite in plina criza sa cheltuiasca miliarde de euro pentru aceste cercetari? Si de ce? Simplu, ei vor fi cei care vor lupta in viitor cu dusmanii!

catalin - 01 Ianuarie 2012 / Ora: 10:55
Macabruuuuu!! totul se va intoarce impotriva noastra,scenariul ma inspaimanta!! intrebarea mea este :cum pot privi o astfel de finta in ochi?

STAN LUMINITA - 01 Ianuarie 2012 / Ora: 14:24
CRED CA DUMNEZEU NU A LASAT ASA LUCRURILE.ESTE O IDEE BUNA DE PREMIUL NOBEL ASA CUM ESTE SI CLONAREA OMULUI DAR.......DE CE SA NU LASAM LUCRURILE ASA CUM SUNT?S-AR PUTEA SA NE-O ,,LUAM,,DE LA DUMNEZEU!IA MAI GANDITI-VA!

adriana - 26 Ianuarie 2012 / Ora: 02:56
ingrozitor!Cred ca e sfidarea creatiei!

SORINA - 04 Februarie 2012 / Ora: 20:52
DE CE TREBUIE SA SUFERE ACESTE SUFLETE; NU INTELEG SI SA FIE CHINUITE, CUM VOR SUPRAVIETUI SI CUM VOR GINDI?NUMAI O MINTE BOLNAVA POATE FACE ASA CEVA. AICI NU MAI E VORBA DE STIINTA. CHELTUITI BANI PE CEVA FOLOSITOR OMENIRI NU PE A DISTRUGE SI CE AVEM BUN, GENA.

Ovidiu - 06 Februarie 2012 / Ora: 14:55
Sper să nu fie utilizate in scopuri militare aceste ființe/animale.

Vio - 28 Februarie 2012 / Ora: 22:56
Foarte interesant! Ma bucur ca stiinta progreseaza si isi extinde limitele. Am observat ca sunt multe pareri contra iar unii fac referire la Dumnezeu. Pai daca El exista si ne-a dat creiere, consider ca trebuie sa le folosim. Altfel ar fi risipa inutila de neuroni... Daca ar fi fost sa lasam lucrurile asa cum le-a "creat Dumnezeu" (cum au precizat unele persoane) am fi trait si acum in pesteri. Stiinta ne-a facut ceea ce suntem in ziua de azi, nu "fereasca sfantu`".

anna - 08 Februarie 2014 / Ora: 08:29
Dragilor, exista in literatura cazuri concrete despre oameni care s-au jucat de-a Dumnezeu: Faust( cand a creat un homuncul),Frankenstein( care nu si-a asumat creatia, si moare incarcat de regret). Cand omul pe care l-a facut il roaga sa-i mai faca pe cineva ca sa nu fie singur, acesta refuza, inspaimantat nu atat de singuratatea creaturii, cat de faptul ca acesta ar putea sa lase urmasi. Omul modern se joaca de-a Creatia, isi asuma niste chestii care-l depasesc. Si, care la un moment dat se vor intoarce impotriva lui. Si pe urma, ma intreb,de ce tac toti, se ofera atatea bani pentru cercetare, si nu se face nimic bun. Ma gandesc ca omul modern vrea sa depaseasca moartea cu orice pret, si va muri oricum. .. Ca ultim adevar- toti mor. De aia, cine sustine ca stiinta progreseaza, a uitat sa se gandeasca si la etica, morala. Orice experiment de genul( acuma presupunand ca presa nu-si bate joc de noi), modifica adand eu-l uman. Vorbesc de Persoana. De om ca suflet. Se va modifica in timp, si aceasta definitie de Om. Deci, atentie, asta e pericolul. Iar, azi.."Diavolul este politic corect"( roman de Bastovoi Savatie)

Posteaza un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (obligatoriu)
Mesaj
Cod verificare: Validare imagine
1062 - Duplicate entry '5881878' for key 'PRIMARY'

insert into articole_citite (data_citit, id_articol_citit,ip_citit) values ('2020-08-05 05:33:07','8499','3.228.11.9')

[EROARE:STOP]
Ne cerem scuze pentru aceasta problema!!! In cel mai scurt timp va fi rezolvata